Logo


Leidingisolatie

Bescherming en isolatie van leidingen/buizen

Nieuw in het Easy-Fitt assortiment: leidingisolatie van hoogwaardige kwaliteit voor de technische isolatiebranche op het gebied van sanitair, verwarming, koeling en ventilatie. De producten zijn vervaardigd van volledig recyclebaar en milieuvriendelijke materialen - met name recyclebare polyolefines.

Mede door de geavanceerde productieprocessen ontstaat een fijnkorrelig, vlak schuim met gesloten celstructuur. Dit resulteert in een product dat gebruikt kan worden onder uiteenlopende temperaturen van  -80°C tot  +95°C in zowel buisisolatie, plaatisolatie als andere flexibele producten.

De isolatie beschikt over een goede waterdampdiffusieweerstand, wat condensatieproblemen voorkomt, zijn niet toxisch en voldoen aan alle normen, vereisten en restricties zoals deze gelden in bouwvoorschriften in bijna alle landen. Easy-Fitt producten worden zonder gebruikmaking van (H)CFK’s geproduceerd.

Breed gamma aan producten om aan alle mogelijke toepassingen op het gebied van isolatie te kunnen voldoen. Easy-Fitt producten beschikken over een universele toepasbaarheid  op het gebied van koeling, airconditioning, koudwaterinstallaties, sanitair, drinkwatervoorzieningen als ook voor centrale verwarmingssystemen en solar!  Leverbaar m/z extra PE beschermfolie, of geribbelde mantelbuis.

Losse leidingisolatie is (nog) niet verkrijgbaar via onze webshop. Neem contact op indien u een prijsopgave wenst te ontvangen. Wel kunnen we voorgeïsoleerde buizen uit voorraad leveren. Neem contact op voor een prijsopgave.

Download hier  technische productinformatie van de leidingisolatie.

zwart iso met mantelgrijs isolatieThermaflex isolatie overzichtEF isolatie UltraThermaSmart PRO Buis voorbeeld insnijdenthermaflex latamverzamelfoto isolatieLeidingisolatie met folieThermaflex assortimentFlexalenThermaSmart-PRO-SA-selbstklebendThermaSmart PRO fittingen

Adresgegevens

Easy-Fitt

Easy-Fitt Installatiematerialen
Celsiusstraat 20
1704 RW Heerhugowaard
Nederland
tel. +31(0)72-5345070
info@easy-fitt.nl

Betaalmogelijkheden
iDeal
PayPal
Bancontact
IBAN
Advies nodig?

Bel ons op +31(0)72-5345070
Of stuur onze klantenservice een email.

Erkend leerbedrijf Erkend leerbedrijf

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright © 2009 - 2020 - easy-fitt.nl