Customer Support Engineer

VACATURE: CUSTOMER SUPPORT ENGINEER (32-40 u. p/wk)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de installatietechniek, waarbij je met jouw technische kennis en ervaring de expert bent die onze klanten helpt hun installaties zo efficiënt mogelijk te realiseren? Voel jij je geroepen om technisch advies te geven maar niet om “de verkoper” te spelen? Dan hebben wij de ideale vacature voor je!

Functieomschrijving

Als Customer Support Engineer ben je de vraagbaak en het aanspreekpunt voor onze klanten om ze te adviseren over onze producten en het gebruik daarvan. Je hebt daarom niet alleen kennis over de verschillende producten maar ook over de vele verschillende toepassingsgebieden. De kennis die je nog niet hebt, doe je op door samenwerking met collega’s, zelfstudie, contact met specialisten van onze internationale leveranciers (o.a. Duitsland, Spanje, Denemarken, Italië en Engeland), en in overleg kunnen ook relevante cursussen gevolgd worden.
De klantenkring waarmee je werkt, varieert van ZZP’ers tot de grootste installatiebedrijven van Nederland en alles daar tussenin. De support die onze klanten nodig hebben varieert daarom net zo sterk, waardoor bij ons geen dag(deel) hetzelfde is.

Naast klantcontact help je je collega’s met bijvoorbeeld het voorbereiden van offertes, het verwerken van binnenkomende orders, of brainstorm je samen met je collega’s en leveranciers op zoek naar de ideale oplossing voor de vraag van een klant. De functie biedt dus een afwisseling van zelfstandig en in teamverband werken en kan zich naar jouw persoonlijke interesses, talenten en ambities verder ontwikkelen.
De thuisbasis is op ons kantoor in Heerhugowaard, maar klantenbezoek, veelal op bouwlocaties in Nederland, zullen ook regelmatig voor kunnen komen.

Over Easy-Fitt

Wij zijn een ambitieus, groeiend familiebedrijf met informele werksfeer. Onze primaire focus ligt op de utiliteit- en woningbouw, maar daarnaast worden onze producten ook toegepast in o.a. drankenindustrie, machinebouw, perslucht en pneumatiek. Dit doen we al bijna 20 jaar en we zien nog tal van mogelijkheden om ons zowel nationaal als internationaal verder te ontwikkelen.

We zijn nuchter, pragmatisch en een tikkeltje eigenwijs te noemen. Bij ons geen interessant klinkend managementjargon of omzet als enige drijfveer, maar focus op dat wat van belang is: het opbouwen en behouden van een goede relatie met klanten, werknemers en leveranciers.

Herken jij jezelf?

- Je hebt een technische achtergrond en ervaring in de werktuigbouwkundige installatietechniek
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je hebt een klantgerichte instelling
- Je deelt graag je kennis met collega's en opdrachtgevers
- Je staat stevig in je schoenen en weet advies overtuigend te brengen
- Je werkt nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Je bent enerzijds een teamspeler, en anderzijds ook in staat zelfstandig te werken
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je hebt goede kennis van MS Word, Outlook en Excel
- Je bent in het bezit van (geldig) rijbewijs B

- Ervaring met / belangstelling voor CAD en/of BIM is een pre

Wat je van ons mag verwachten:

- Een leuke, uitdagende functie met veel afwisseling
- Vrijheid om de functie naar jouw eigen ervaring en ambitie verder aan te kleden
- Ruimte om jezelf te ontwikkelen
- Werken in een gezellig, informeel team
- Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en een aandeel in winstuitkering
- 25 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 u. p/w) + bonusdagen 
- Een auto voor woon-werkverkeer

 

Wil je direct aan de slag, of toch eerst nog wat meer weten over de functie en ons bedrijf? Neem dan contact op met Arjen Delmeer via 072 5345070 of stuur een e-mail naar pz@easy-fitt.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.