Logo

Privacybeleid

Easy-Fitt alg. verkoop- en leveringsvoorwaarden, privacy- en cookiesbeleid 2018

Wij, Easy-Fitt Installatiematerialen BV, zijn eraan toegewijd om uw informatie en uw privacy te beschermen. Hiervoor maken wij gebruik van de beschermingswetten die van toepassing zijn op de Nederlandse wet. Dit privacy beleid, tezamen met ons cookies beleid, verklaart op welke wijze wij gebruik maken van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen en op welke manier dit deel uit maakt van onze algemene voorwaarden.

Welke informatie verzamelen wij en hoe wordt deze gebruikt
Bij het registreren op onze website, het inloggen op uw account, het plaatsen van een order, het aanvragen van informatie en het contacteren van onze klantenservice verzamelen wij persoonlijke informatie over u. Onder deze informatie vallen uw naam, adresgegevens, functie (indien van toepassing), e-mailadres en telefoonnummer, zodat wij u kunnen contacteren wanneer dit nodig is. Ook verzamelen wij informatie over uw zoekgedrag door middel van cookies. (cookies zijn letter en cijfercombinaties, waar websites naar vragen om te accepteren en op te slaan op uw computer. Door middel van deze cookies kunnen bedrijven uw gegevens onderscheiden van die van anderen). Deze cookies worden door de server na 3 maanden automatisch verwijderd. Bezoekt onze website na 3 maanden weer, dan wordt u opnieuw gevraagd akkoord te geven voor onze privacy- en cookiebeleid.

Hoe gebruiken wij de informatie die over u verzameld wordt
Wij gebruiken de informatie die u ons aanlevert voor de onderstaande doeleinden:

  • - Om de status en het proces van uw order te managen in uw account (indien dit van toepassing is);
  • - Om u te benaderen met de vraag om onze service te beoordelen;
  • - Om u te informeren over belangrijke veranderingen of ontwikkelingen in onze website en service;
  • - Om een persoonlijkere online ervaring aan te kunnen bieden;
  • - Om op maat gemaakte service te kunnen verlenen;
  • - Om onze administratie nauwkeurig te kunnen bijwerken;
  • - Om u op de hoogte te houden van de producten en services die wij aanbieden;
  • - Om onze website gebruiksvriendelijker te maken;
  • - Voor marktonderzoek doeleinden, om bepaalde trends te kunnen achterhalen. (Bijvoorbeeld om te laten zien dat een stijgend aantal bezoekers onze website bekijkt via een mobiele telefoon, of dat er een mogelijk een neiging is van bezoekers om vroeg op de dag de website te bezoeken en aan het einde van de dag pas te bestellen.)

Het niet verstrekken van de gevraagde persoonsgegevens kan onder meer leiden tot vertraging en/of foutieve orderverwerking en -levering. Bij het vertrekken van incomplete en/of foutieve persoonsgegevens kunnen mogelijk extra kosten ontstaan, welke aan de klant doorbelast kunnen worden (bijv. retourkosten bij meerdere afleveringspogingen of foutieve afleveradres).

Uw informatie wordt voor een beperkte periode in ons systeem opgeslagen. Op deze manier kunnen wij u helpen indien u vragen heeft over onze service en producten. Indien u dit wenst kunnen wij u ook een update sturen over onze producten en diensten. Het kan voorkomen dat bepaalde gegevens langer worden opgeslagen, de reden hiervoor is dat het voor ons wettelijk verplicht is om deze gegevens langere tijd op te slaan, zoals voor boekhoudkundige en belastingtechnische zaken.

Email communicatie
Wij verzamelen informatie over uw vorige aankopen en de productaanvragen die u heeft gedaan. Met deze gegevens kunnen wij u informatie bieden over producten die u mogelijk interessant vindt. Ook wordt deze informatie gebruikt om u op de hoogte te brengen van speciale aanbiedingen en welke acties er binnenkort bij Easy-Fitt zijn. Als u gebruik maakt van een zakelijk mailadres dan is het mogelijk dat wij u benaderen om u op de hoogte te stellen van onze producten en services. Het is mogelijk om uit te schrijven voor de nieuwsbrieven door op ‘uitschrijven’ te klikken in deze e-mails. Houd er rekening mee dat deze verklaring alleen van toepassing is op de klanten die de voorwaarden om onze nieuwsbrief te ontvangen hebben geaccepteerd.

Het verstrekken van uw informatie aan derde partijen
Wij maken nooit uw persoonlijke gegevens beschikbaar voor de marketingdoeleinden van andere bedrijven. Alhoewel het wel mogelijk is dat wij externe partijen vragen om service aan u te verlenen namens ons. Deze services kunnen zijn het beantwoorden van uw vragen over onze producten of diensten, het versturen van e-mails en post en het analyseren van data. Wij voorzien deze partijen alleen van de relevante informatie, die nodig is voor de service die geleverd moet worden. Daarnaast wordt geacht dat zij deze informatie niet voor andere doeleinden gebruiken. Indien de wet, de rechtbank, de politie of een andere overheidsinstantie naar uw persoonlijke gegevens vraagt zijn wij verplicht om deze vrij te geven. Als de meerderheid van onze aandelen gekocht worden door een externe partij of als er meer dan een bepaalde hoeveelheid van onze informatie naar een externe partij wordt getransporteerd, dan geven wij uw persoonlijke informatie door aan deze partij.

Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens
Het beschermen van uw persoonlijke informatie nemen wij erg serieus. Om deze reden hebben wij passende fysieke en technologische veiligheidsmetingen, deze worden gebruikt om uw gegevens veilig te bewaren. Alle formulieren op onze website waarin persoonlijke informatie verzamelt of deze weergeeft wordt zijn beschermd door een mechanisme genaamd Secure Socket Location (SSL). Dit is een standaard technologie die een veilige verbinding aanbiedt tussen internetbrowsers en websites. Dankzij dit systeem kunt u veilig uw persoonlijke informatie aan ons overdragen. Firewalls worden gebruikt om ongeautoriseerde toegang tot onze servers te blokkeren. Deze firewalls bevinden zich op een beveiligde locatie. Binnen onze organisatie beperken wij de toegang tot uw persoonlijke informatie. Alleen onze medewerkers die tijdens het uitvoeren van hun werk deze informatie nodig hebben, hebben toegang tot deze gegevens. Uw informatie wordt nooit buiten de EER gebruikt.

Veranderingen in onze privacy beleid
Regelmatig worden er updates gemaakt van ons privacy beleid. Wanneer er veranderingen gemaakt worden in het privacy beleid, zullen deze via deze pagina naar u gecommuniceerd worden. Op deze manier bent u altijd op de hoogte, welke persoonlijke gegevens wij van u bewaren. De laatste update van dit privacy beleid was in september 2017. Indien u vragen of opmerkingen heeft over ons privacy beleid, contacteer ons dan met de informatie onderaan deze pagina.

Uw rechten
Het is toegestaan om de details en persoonlijke informatie, die wij van u verzamelen, op verzoek in te zien, te rectificeren en/of te wissen. Als u hier behoefte aan heeft, dan kunt u ons mailen via info@easy-fitt.nl. Zelf willen wij er ook zeker van zijn dat uw informatie accuraat en up-to-date is. Laat het ons weten wanneer u denkt dat uw informatie foutief of incompleet is. Dit kan tevens via info@easy-fitt.nl of door het sturen van een bericht naar het adres:  Easy-Fitt Installatiematerialen BV, Celsiusstraat 20, 1704 RW Heerhugowaard. U kunt ook bellen naar 072-5345070.

Als u onverhoopt ontevreden bent met onze persoonsgegevensverwerking, dan verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken via bovengenoemde contactmogelijkheden. Mocht wij hier samen met u alsnog niet uitkomen, dan kunt u zich wenden tot Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u verdere contactinformatie om uw klacht in te dienen.

Download  hier   een  PDF exemplaar van onze Privacybeleid en Algemene Leveringsvoorwaarden.

 
Adresgegevens

Easy-Fitt

Easy-Fitt Installatiematerialen
Celsiusstraat 20
1704 RW Heerhugowaard
Nederland
tel. +31(0)72-5345070
info@easy-fitt.nl

Betaalmogelijkheden
iDeal
PayPal
Bancontact
IBAN
Advies nodig?

Bel ons op +31(0)72-5345070
Of stuur onze klantenservice een email.

Erkend leerbedrijf Erkend leerbedrijf

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright © 2009 - 2018 - easy-fitt.nl