Tip: Probeer onze uitgebreide filter functie, klik hier.

Easy-Fitt flex service

 

Slangen van de Easy-Fitt FLEX Service zijn op maat gemaakte RVS gegolfde slangen (type 4100) die supersnel geleverd kunnen worden. Wij hebben deze service in het leven geroepen om de toenemende vraag te kunnen beantwoorden naar RVS slangen die op zeer korte termijn nodig zijn, en zo onze klanten de kosten van vertraging en mogelijk boeteclausules te besparen.

Deze slangen kunnen toegepast worden in onder andere CV, (vloer)verwarming en koeling en kunnen enkel voorzien worden van vlakdichtende buitendraad of wartelmoeren. Gecombineerd met bijv. puntstukken of schroefbussen uit onze voorraad kunnen andere (overgangs)fittingen uiteraard wel aangeboden worden. De slangen kunnen wij tevens voor u voorzien van een isolatiemantel.  

De slangen zijn van het stuggere type 4100 en blijven direct in de gekozen vorm staan. Dit type slang is daarom niet geschikt voor gebruik in 'dynamische' systemen, waarbij de slang aan (continue) beweging onderhevig is. Herhaaldelijk aanpassen van de vorm van de slang kan leiden tot metaalmoeheid en breuk van de slang.

Wij stellen deze slangen op ons kantoor met de hand voor u samen, al dan niet in combinatie met verloopfittingen om de gewenste aansluiting te creëren. De levertijd is o.a.  afhankelijk van het aantal slangen, de gewenste uitvoering, onze voorraad en het moment van bestellen. Wij streven naar een gemiddelde levertijd van maximaal 2 werkdagen. Deze service is daarom niet bedoeld voor massaproductie, maar enkel als noodoplossing waarbij lang wachten op levering van de slang(en) geen optie is. 

ULC FLEX

Voorbeeld van Easy-Fitt FLEX slangen, toegepast in een project van ULC Installatiegroep.

 

 

Wel RVS slangen nodig maar geen haast? 
Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon voor een vrijblijvende prijsopgave!

Slangmateriaal: RVS AISI 304
Beschikbare diameters: DN12, DN15, DN20 en DN25
Beschikbare fittingen: 1/2", 3/4", 1" en 1 1/4" BSP wartelmoer
1/2", 3/4", 1" en 1 1/4" BSP buitendraad*
Materiaal fittingen: Wartelmoer: Messing vernikkeld
Buitendraad: Blank messing (CW617N)
Maximale werktemperatuur: 200°C
Maximale werkdruk: 10 bar

* = buitendraadverbinding enkel d.m.v. pakkingring op vlakdichtende binnendraad

EF FLEX BSP

Haast?
Stuur ons direct uw aanvraag! Vul voor een zo snel mogelijke afhandeling van uw aanvraag a.u.b. alle gevraagde gegevens in, en wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag.
Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur geen reactie binnen 1 uur? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)72 534 5070.

Geen haast?
Heeft u algemene vragen of opmerkingen over onze RVS gegolfde slangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem ook dan gerust contact met ons op:

E-mail: info@easy-fitt.nl
Telefoon: +31 (0)72 534 5070

Wij zijn iedere werkdag gegarandeerd bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur.
‚ÄčOp e-mails reageren wij standaard binnen één werkdag.