Logo

Over Easy-Fitt

Waarom Easy-Fitt?

Er zijn vele aanbieders van installatiematerialen op de Nederlandse markt, dus waarom zou u voor Easy-Fitt kiezen? Enkele redenen hiervoor kunnen zijn:

  • Omdat Easy-Fitt uitsluitend producten van hoge kwaliteit verkoopt
  • Omdat Easy-Fitt met een ruime voorraad streeft naar de kortste levertijden
  • Omdat Easy-Fitt meedenkt met opdrachtgevers
  • Omdat producten van Easy-Fitt erop gericht zijn de installateur zo veel mogelijk tijd te besparen
  • Omdat Easy-Fitt zelf aflevert op bouwlocaties om ook ter plekke te kunnen adviseren
  • Omdat Easy-Fitt luistert naar de signalen uit de markt en hierop inspeelt met nieuwe ontwikkelingen
  • Omdat Easy-Fitt al jaren in de grootste projecten van Nederland haar diensten heeft mogen bewijzen (zie referentieoverzicht)

Missie c.q. het doel van Easy-Fitt

Easy-Fitt streeft ernaar een betrouwbare en flexibele partner te zijn voor o.a. handelsorganisaties, installatiebedrijven, machinebouwers, etc. Op verschillende manieren proberen wij onze klanten te ondersteunen en te adviseren zodat het uit te voeren project, ongeacht de grootte, zo efficiënt mogelijk verloopt.

De werkwijze van Easy-Fitt

Easy-Fitt ziet service en dienstverlening als belangrijke factor in de relatie tussen leveranciers en opdrachtgevers. Uiteindelijk hebben beide partijen het meeste baat bij een prettige samenwerking. Easy-Fitt denkt mee met de opdrachtgevers over de meest ideale oplossing voor een installatie en ontwerpt zo nodig nieuwe fittingen om de installatie zo eenvoudig en snel mogelijk, en met de minste risico's, te laten verlopen. Met eerlijke prijzen, korte levertijden en optimale ondersteuning streeft Easy-Fitt naar een langdurige relatie met haar opdrachtgevers waarbij wederzijds respect en vertrouwen voorop staat. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid hebben er mede voor gezorgd dat wij eveneens een goede, langdurige en sterke band met onze leveranciers hebben opgebouwd.

Met een breed assortiment voorraadartikelen en een ruime voorraad kunnen wij in veel gevallen onze klanten snel -desnoods binnen enkele uren- van de gewenste materialen voorzien. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met verschillende fabrieken in heel Europa klantspecifieke en/of projectgerelateerde specials aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn: ongebruikelijke verloop(insteek)koppelingen, fittingen met geïntegreerde kogelkraan of ontluchter, fittingen met extra korte of juist extra lange schroefdraad, etc.

Kortom: Easy-Fitt doet meer dan alleen verkoop van installatiematerialen

Kennis en ervaringen die wij in de loop der jaren 'in het veld' hebben opgedaan, worden zo veel mogelijk toegepast in de adviezen naar onze klanten over bijvoorbeeld artikelkeuze. Ook biedt Easy-Fitt haar klanten in overleg de mogelijkheid componenten geprefabt aan te leveren. Op deze manier proberen wij onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen. Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend ons tijd- en geldbesparende advies aan op het gebied van werktuigbouwkunde, W-installaties en duurzaamheid.

Adresgegevens

Easy-Fitt

Easy-Fitt Installatiematerialen
Celsiusstraat 20
1704 RW Heerhugowaard
Nederland
tel. +31(0)72-5345070
info@easy-fitt.nl

Meer informatie

Over Easy-Fitt
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Contact

Betaalmogelijkheden
iDeal
PayPal
Bancontact
IBAN
Advies nodig?

Bel ons op +31(0)72-5345070
Of stuur onze klantenservice een email.

Erkend leerbedrijf Erkend leerbedrijf

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright © 2009 - 2019 - easy-fitt.nl