Logo


Persluchtbuizen (polyamide pa12 of aluminium)

Het persluchtleidingsysteem van John Guest werd speciaal gebruikersvriendelijk ontworpen. De monteur kan alles zonder gereedschap monteren en demonteren. U bespaart met het John Guest persluchtleidingsysteem hierdoor veel tijd, de kosten van aanleg kunnen tot 50% worden gereduceerd.

Kunststof buizen van polyamide 12 (PA 12)
De kunststof buizen van John Guest bewijzen hun deugdelijkheid al jarenlang op talrijke gebieden. Ze zijn bijzonder druken temperatuurbestendig, trillingsvrij, slagvast, corrosie- en verouderingsbestendig en licht van gewicht. Ze zijn uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met John Guest steekkoppelingen, deze zijn verkrijgbaar op rol of op stangmateriaal (afname in volle verpakkingen). Let op: grondstofprijzen voor deze PA12 buizen zijn erg dynamisch. Neem contact met ons op voor de actuele prijs en levertijd. 

Aluminium buis voor persluchtinstallaties Ø 15 mm, 18 mm, 22 mm en 28 mm
Dit John Guest aluminium buismateriaal is speciaal voorzien van een oppervlak-coating (blauw), welke corrosie tegengaat en elek isolerend werkt. Deze buis kan in droge perslucht en vacuum toepassingen gebruikt worden. Deze Aluminium buis is speciaal voor het gebruik van JG-verbindingen ontwikkeld. Afname buis enkel in volle verpakkingen.

In de John Guest Perslucht brochure staan belangrijke montage-aanwijzingen, technische eigenschappen, voorbeelden van leidingberekening en lineaire uitzetting etc. Neemt u contact op voor een digitale versie van de brochure en/of bij specifieke (installatie)vragen.

Adresgegevens

Easy-Fitt

Easy-Fitt Installatiematerialen
Celsiusstraat 20
1704 RW Heerhugowaard
Nederland
tel. +31(0)72-5345070
info@easy-fitt.nl

Betaalmogelijkheden
iDeal
PayPal
Bancontact
IBAN
Advies nodig?

Bel ons op +31(0)72-5345070
Of stuur onze klantenservice een email.

Erkend leerbedrijf Erkend leerbedrijf

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright © 2009 - 2020 - easy-fitt.nl